CONVEXO d.o.o. - Tvrtka za graditeljstvo i usluge

convexo@convexo.hr, tel: + 385 47 868 003, mob: +385 98 1725 250

CONVEXO d.o.o. tvrtka za graditeljstvo i usluge - O NAMA

Convexo d.o.o. tvrtka koja pruža cjelovite usluge u graditeljstvu. Uvijek smo u suradnji s vrhunskim stručnjacima i provjerenim tvrtkama.

Tvrtka je osnovana s ciljem provođenja energetskih pregleda i energetskih certifikata, te provođenje projektne dokumentacije. Stupanjem na snagu Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama otvorilo se tržište s potrebom posredovanja između klijenata, stručnjaka i institucija. Zastupanjem u procesu ozakonjenja zgrada te sudjelovanjem kao suradnika u izradi projektne dokumentacije tvrtka je ostvarila velik broj zadovoljnih klijenata. Osim toga tvrtka nudi i usluge etažiranja i izrade etažnih elaborata,izgradnju i nadzor u izgradnji, procjene nekretnina i stručna mišljenja vještaka.

Tvrtka Convexo d.o.o. je ovlaštena za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada. Kao pravna osoba Convexo d.o.o. je upisana u „Registar ovlaštenih osoba za obavljanje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada“ pri Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Tvrtka Convexo d.o.o. se osim izdavanjem energetskih certifikata odlikuje izradom energetskih elaborata provođenja mjera za energetsko poboljšanje i samo provođenja mjera energetske učinkovitosti danih u preporukama certifikata (projekti i troškovnici za provođenje mjera energetske učinkovitost, takozvani projekti energetske obnove te projektiranje, nadzor i izvođenje radova energetske obnove).


Convexo d.o.o. za graditeljstvo i usluge

Ulica kralja tomislava 10A, Karlovac (3.kat)

Zagrebačka banka d.d., IBAN: HR6923600001102272111

Tvrtka upisana na trgovačkom sudu u Karlovcu, MBS 080795070

Temeljni kapital: 20 000kn, uplaćen u cjelosti 

Tvrtka upisana na trgovačkom sudu u Karlovcu