CONVEXO d.o.o. - Tvrtka za graditeljstvo i usluge

convexo@convexo.hr, tel: + 385 47 868 003, mob: +385 98 1725 250

Modeli financiranja energetskog certificiranja i obnove zgrada (višestambenih zgrada i obiteljskih kuća)

Energetska učinkovitost u zgradarstvu i obnovljivi izvori energije zbog koristi koje ostvaruju, nailaze na sve više različitih oblika poticaja od strane brojnih financijskih institucija i fondova.

Kako bi bili posve sigurni da će ušteda energije nadilaziti vaše mjesečne anuitete, CONVEXO vas u sklopu provedbe projekata energetske učinkovitosti povezuje s financijskim institucijama te izrađuje Stručno mišljenje izvodljivosti energetske obnove koja obuhvaća: uz procjenu uštede energije i cjeloživotnih troškova i troškovno optimalnu analizu, izračun neto sadašnje vrijednosti kao i izračun roka otplate.

Osim financiranja putem financijskih institucija (HBOR, komercijalne banke), CONVEXO vas savjetuje kako pristupiti novcu  fondova i programa kao što su Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te se služiti svim ostalim mehanizmima financiranja i poticanja projekata energetske učinkovitosti i održive gradnje.

Možemo se pohvaliti s nizom izdanih energetskih certifikata i projekata rekonstrukcije zgrada u svrhu energetske obnove koje je sufinancirao Fond za zaštitu okoliš i nenergetsku učinkovitost. S obzirom na dosadašnje iskustvo možemo Vas voditi kroz cijeli postupak aplikacije do iskorištavanja sredstava. Budno pratimo sve natječaje fonda te se aktivno zalažemo za vlastite stranke. Nazovite nas i iskoristite subvencije. Zašto ne biste vratili uloženi novac?


Convexo d.o.o. za graditeljstvo i usluge

Ulica kralja tomislava 10A, Karlovac (3.kat)

Zagrebačka banka d.d., IBAN: HR6923600001102272111

Tvrtka upisana na trgovačkom sudu u Karlovcu, MBS 080795070

Temeljni kapital: 20 000kn, uplaćen u cjelosti 

Tvrtka upisana na trgovačkom sudu u Karlovcu