CONVEXO d.o.o. - Tvrtka za graditeljstvo i usluge

convexo@convexo.hr, tel: + 385 47 868 003, mob: +385 98 1725 250

Naše dodatne usluge

 

Suradnja sa drugim stručnjacima

Convexo d.o.o. je mlada i stručna tvrtka koja pruža cjelovite usluge u graditeljstvu. Uvijek smo u suradnji samo sa vrhunskim mladim stručnjacima, provjerenim tvrtkama i kooperantima. Zahvaljujući međusobnoj dobroj suradnji u mogućnosti smo ponuditi Vam i ostale građevinske usluge, čime upotpunjujemo procese i ponudu.

 

Izvođenje radova

Vežući se na poboljšanje života modernog čovjeka u mogućnosti smo organizirati sve potrebno za gradnju. Uz Vas smo tokom cijelog procesa izgradnje. Zastupamo Vas prilikom ishođenja dozvola potrebnih za početak izgradnje. U suradnji sa stručnjacima u projektiranju nudimo kompletnu dokumentaciju. U suradnji s renomiranim tvrtkama nudimo Vam usluge izvođenja svih radova (uključujući sistem "ključ u ruke"). Po dovršetku objekta ishođujemo uporabnu dozvolu. Doista, mi radimo sve za Vas!

 
Zastupanje stranaka u procesima

Zastupanje stranaka ne odnosi se samo na procese legalizacije i energetsko certificiranje. Također zastupamo Vas i u usklađivanju stanja u katastru i zemljišniku.

U slučajevima više vlasnika istog objekta u slučaju želje da se proda vlastiti dio ili da se barem definira vlasništvo nad točno određenim dijelom potrebno je etažiranje objekta. Tu smo u suradnji s uhodanim vještacima Vama na usluzi. 

Prilikom posredovanja nekretnina, te preuzimanja nekretnina rado ćemo Vas zastupati, provjeriti sve značajke nekretnine koje su bitne za kupnju, te s time Vas osloboditi straha od kupovine "mačka u vreći".

Prilikom savjeta oko parcelacije, te zastupanja u postupku parcelacije pomoći ćemo Vam da Vas sve dočeka uređeno, prema Vašim željama a u skladu s važećim Zakonima.

U ovo vrijeme pred ulazak u Europsku Uniju nude se mnogi poticaji. Da bi se iskoristili ponuđeni iznosi nudimo Vam prikupljanje potrebne dokumentacije za Vašu nekretninu te s time veću konkurentnost prilikom dobivanja poticaja.

 

Da biste uštedjeli vrijeme na čekanju u redovima, ubrzali birokratsku proceduru, te osigurali projekte vrhunskih stručnjaka – mi obavljamo sve za Vas! Stoga, kako biste uštedjeli novac, uštedite vrijeme i kontaktirajte nas s povjerenjem!


Convexo d.o.o. za graditeljstvo i usluge

Ulica kralja tomislava 10A, Karlovac (3.kat)

Zagrebačka banka d.d., IBAN: HR6923600001102272111

Tvrtka upisana na trgovačkom sudu u Karlovcu, MBS 080795070

Temeljni kapital: 20 000kn, uplaćen u cjelosti 

Tvrtka upisana na trgovačkom sudu u Karlovcu